Várva várt várandóság

Ezt a blogot a hasonló sorsú nőknek szánom, akiknek szintén nem adatik meg, hogy "ágyban párnák közt" foganjon meg a várva várt csoda.....de hinni kell benne, hogy előbb-utóbb mindenkinek sikerül, ahogy nekünk is :)

Naptár

június 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Indavideó

39 hetesen...

2010.11.02. 07:30 - pusiandi

Ma betöltöttük a 39. hetet is. Bendegúzom fekvése szerintem továbbra is változatlan, de igazából már nem érdekel, hogyan születik meg, csak rendben legyen az én kis pasim és végre jöjjön ki, hogy találkozhassunk vele. :)

Tegnap voltunk NST-n, ahol a méhtevékenység elég cikk-cakkosra sikerült, de dokim szerint tökéletes, vizsgálat ismét nem volt. Holnap kell mennem ismét. Kezd vizesedni a lábam, vagyis a lábfejem és a bokám, talán a kézfejem is egy kicsit, szóval a mérleget most inkább hanyagolom :)

A lakás teljesen kitakarítva, a szobája is készen van. Még függöny nincsen (nem találunk olyat, ami tetszene), de azzal végül is még ráérünk. A falidekor is készen lett pénteken, így szombaton fel is tettem. Megágyaztunk neki, elővettük a légzésfigyelőt is. Szombaton este barátoknál voltunk, kaptunk kölcsön babamérleget és pár ruhát. Néha érzek mensis fájdalmat, szóval jóslóim már vannak, de ez már tart egy hete és Bendikém még mindig a pocakban. Ma úgy érzem, mintha egy kicsit a derekam is fájna és kissé nyűgös vagyok, pedig megyek fel a városba pár helyre. Délután meg ha minden igaz jön egy barátnőm. Közben elkezdtem csinálni a karácsonyi dekort a fürdőszobatükörre, mert ha Bendi megszületik, arra nem lesz időm.

Keresztanyukája szerint ma fog születni. Szerintem még a hétvégén is egyben leszünk... Semmi jele, hogy megunta volna odabent. :)

Már alig várom, hogy megszülessen, de néha elfog a félelem, hogy vajon jól fogjuk-e csinálni, jó anyukája leszek-e és ilyenkor még elodáznám kicsit a szülést... Na meg persze arról nem is beszélve, hogy mennyire imádtam / imádok várandósnak lenni. :)

És akkor pár kép a szobájáról :)




























































39 hetes pocakkép :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://lombikbaby.blog.hu/api/trackback/id/tr92415134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása